LF4 Midden-Nederlandroute

Lengte: 255 km, datum gepubliceerd: 12-06-2004Download deze route
Bordje met routeaanduiding
Deze route loopt officieel van Den Haag centraal station tot Enschede. Het eerste gedeelte van de route mist nog, vandaar dat deze track begint in Stompwijk.
Om dat er af en toe een bordje miste zitten er kleine afwijkingen t.o.v. de orginele route in de track. Ook betreft het hier de route uit de oude gidsen. Inmiddels is de route iets gewijzigd


Deze route biedt een doorsnede van de meeste karakteristieke Nederlandse landschappen. Onderweg maakt u kennis met onder meer het Hollandse Veenweidegebied, de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei, de Veluwe, het IJsseldal, de Achterhoek en Twente. En u passeert op een aantrekkelijke manier mooie steden als Den Haag, Utrecht en Arnhem.
Het is een prachtige route die echt mooie stukjes van Nederland laat zien ,een keer met de pont over bij Bronkhorst voor 0.60 eurocent . Kortom een heel erg mooie route.

De LF4 Midden-Nederlandroute is ingedeeld in 13 etappes van ongeveer 35km. De eerste etappe start in Stompwijk. De laatse etappe eindigt in Enschede
Natuurlijk zijn alle etappes ook afzondelijk te rijden.
De volledige route beschrijving van de Midden-Nederlandroute is beschreven in het boekje
 
"LF4 Midden-Nederlandroute"
 
Dit boekje is te bestellen via de site van het Landelijk Fietsplatform De route omvat de volgende etappes.
  1. Stompwijk - Woerden
  2. Woerden - Bunnik
  3. Bunnik - Amerongen
  4. Amerongen - 't Hazeleger
  5. 't Hazeleger - Dieren
  6. Dieren - Vorden
  7. Vorden - Rietmolen
  8. Rietmolen - Enschede

Terug naar overzicht