Herfstveldrit Hattemerbroek 2008

Lengte: 46 km, datum gepubliceerd: 15-04-2009Download deze route
Herfsttourtocht Hattemerbroek
Toerclub Cyclo ’78 organiseerde op zaterdag 04-10-2008 haar 14e Herfst Veldfietstoertocht.
Dit is een veldfietstoertocht door de bossen tussen Wezep, Heerde en Hattem speciaal voor diegene die in het bezit zijn van een Mountainbike, Hybride of Cyclo Crosser.
Dat de populariteit van de veldfietstochten enorm is, bleek wel uit het feit dat er zich tijdens de voorgaande Herfst Veldfietstoertocht ruim 800 deelnemers inschreven, onder wie weer velen uit de buurt.

Herfsttourtocht Hattemerbroek Ook dit jaar zijn er weer 2 afstanden nml. 30 en 45 km. De korte afstand is er met name voor degene die eens kennis wil maken met het fietsen in de bossen over onverharde paden. De 45 km. Route is er speciaal voor de gevorderde rijders.
De route voert de rijders via de "Oude Motocrossbaan" , "Vuursteenberg", Landgoed "Molecaten", de Leemkule, naar het Landgoed Petrea, hier splitsen beide routes zich, verder gaat het via het Zwolse Bosch, en een gedeelte van het Geldersch Landschap.

Ondertussen hebben de deelnemers dan al diverse heuveltjes bedwongen en langs prachtige heide landschappen gefietst. Van hieruit gaat het verder naar het Waterwingebied en door het "Hondegat" voordat de deelnemers weer terug komen in Hattemerbroek.

Terug naar overzicht